r4032login?destination=dashboard

martinblackinc
Forums
Hello :) After getting a white page and trying the fixes drupal (and alex suggested) I decided to go for a rebuild. I backed up all my files then made a copy of the database, Shut down the server, reinstalled ubuntu server 15, set everything back up, copied all files back, created a new database then imported the copy I had made earlier. Site shows up well, offering me the chance to log in. I log in as admin but get no further. I am taken to a 404 page who's address ends with r4032login?destination=dashboard, the page says the requested URL /oakbank/r4032login was not found on this server. my file system is /var/www/html/oakbank/ I can do with figuring this out as I will need to move from a test server (local network) to full production with out his happening. If it helps I also tried a turnkey lamp setup this morning which gave the same results. I then set up two databases one a new install opigno and the one I had copied earlier, the new install lets me in no problem but when I switch to the old database I get the same r4032login error. Hope someone can help. Best wishes Martin Black
axel

Hi

Hi

Just try to disable the r4032login module if it creates problems on your installation

martinblackinc

Hi alex :) I disabled the

Hi alex :) I disabled the module using phpmyadmin and setting r4032login to 0. then cleared the cache_bootstrap system_list then tried again but still the same, r4032login?destination=dashboard
axel

What is your default front

What is your default front page in /admin/config/system/site-information ?

martinblackinc

Hi alex :) Sorry but I am

Hi alex :) Sorry but I am unable to find /admin/config/system/site-information in my site folders am I looking in the right place ?
axel

It's not in file system, it's

It's not in file system, it's the url (add your domain name before)
martinblackinc

Thank you axel :) As luck

Thank you axel :) As luck has it the school I am doing this for just changed their mind on the structure they want. So I now, no longer have to worry about, retrieving the lessons I had lost when I did the reinstall, which is why I wanted to get my old database working. Alex , I have just started again with a fresh install, everything new and working as it should. Hopefully I will be able to keep it that way :) Best wishes and thank you Martin
axel

Great!

Great!

It will be working nice, I'm sure !

hayunike

Same problem here

I tried to enable ssl and I cannot login now. Front page loads but when I try to login, it shows me the "Not found" message. I set "My courses" section as the homepage. So it should direct me there. The url looks like this: https://www.example.com/r4032login?destination=my-courses The error is: The requested URL /r4032login was not found on this server. What am I supposed to do?
Profile picture for user James Aparicio
James Aparicio

Hi hayunike

Hi hayunike

Do you have clean urls enabled?

https://www.drupal.org/docs/7/configuring-clean-urls/enable-clean-urls

 

Best regards

hayunike

Clean URLs

Yes, it works unless I enable https. I changed all my configuration (as mentioned in Drupal's forums, the files I changed are .htaccess, ports.conf, 000-default.conf as far as I remember) back to http, and now there is no problem with the site and clean URLs. Is there a step-by-step guide of Opigno to enable https? Or is it OK to use the instructions in Drupal's forums? I couldn't get it work with those instructions.
Profile picture for user James Aparicio
James Aparicio

But the issue is only on the

But the issue is only on the login page? Or the full site?

 

BR

hayunike

No login

As I cannot login, I cannot access the other parts. So the full system is affected. I tried to use /?user(this may not be the correct url - I can't remember) to access without clean URLs but no luck.